Veure tota la programació

Notícies

"El llac dels cignes" entusiasma al públic montcadenc

15/03/2017

Prop d'un miler de persones van gaudir de l'espectacle de la companyia Sant Petersburg Festival Ballet.

Quan es va inaugurar el Teatre Municipal, ara fa tres anys, ningú podia pensar que un dia seria l’escenari de l’actuació d’una de les companyies de dansa clàssica més prestigioses del món, Sant Petersburg Festival Ballet. Els propis organitzadors, la Regidoria de Cultura i Patrimoni, reconeixen que es tracta d’una experiència única, "que ha estat possible gràcies a un cúmul de casualitats” –en paraules de la cap tècnica, Marga Vilalta–, que van permetre que la seva gira catalana finalitzés a la sala montcadenca els dies 10 i 11 de març. “La resposta del públic ha estat aclaparadora i la valoració de l’espectacle ha superat amb escreix la gran expectativa que s’havia creat amb amb l’esgotament de les entrades a les dues funcions”, ha dit la regidora de Cultura i Patrimoni, Mónica Martínez (ICV-EUiA).

L’obra, amb música de Txaikovsky i direcció artística de Margarita Kamysh, va entusiasmar el públic montcadenc, tant per l’alt nivell dels ballarins com per l’espectacular posada en escena. El nostre ha estat l’únic municipi de la seva gira catalana (Vilafranca, Granollers, Manresa, Sant Cugat i Palma de Mallorca) on la companyia va fer dues funcions, a més de dues materclasses i un assaig obert per als alumnes de les escoles de dansa. El grup ha fet arribar a l’Ajuntament el seu agraïment pel tracte rebut, tant per part del públic com de l’equip tècnic.

La directora artística de la companyia Sant Petersburg Ballet Festival, Margarita Kamish, va impartir dues masterclasses de dansa clàssica l’11 de març al Teatre Municipal, a les quals van participar alumnes de les escoles Eva Nieto, Grisdance i Susana Arévalo de La Unió –que també van assistir a l’assaig obert fet a la tarda. L’Ajuntament de Mollet va cedir al de Montcada de forma desinteressada unes barres mòbils per poder realitzar les classes

Notícia de La Veu de Montcada - 13/03/2017

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube