Veure tota la programaci
Programació > TEMPORADA 2017-2018 > Master Class amb la gran Diva Mara Bayo

Master Class amb la gran Diva Mara Bayo

Mara Bayo


ESPECTACLE ANULLAT
La productora Annexa, responsable de l'obra teatral amb la Mara Bayo ha susps la residncia que tenia previst realitzar al Teatre Municipal de Montcada i Reixac, el mes de febrer. L'espectacle "Masterclass" que estava programat per al 25 de febrer a les 18h de la tarda al Teatre Municipal de Montcada i Reixac queda cancellat. El motiu de la cancellaci s noms per part de la companyia i totalment ali al Teatre Municipal. Des de la regidoria de Cultura i Patrimoni us demanem disculpes per aquesta cancellaci. Tota aquella gent que hagi tret l'entrada per internet li ser retornat l'import directament al seu compte corrent i aquella gent que ha tret l'entrada per mitj de l'abonament o a la taquilla de l'Auditori Municipal, cal que vagi amb l'entrada presencialment a aquest equipament i li ser retornat l'import de l?entrada en metl.lic.

Sinopsi:

Per primera vegada, una diva interpretant a la diva de tots els temps. El fet que la protagonista sigui una cantant lírica, ens permet que el personatge pugui cantar al llarg de la Classe Mestra tal com realment feia María Callas a les seves classes. I que María Bayo sigui una de les cantants d'òpera espanyoles més reconegudes i internacionals, farà que per al públic sigui més creïble ser davant "la diva”

Espactacle fruit d'una residència artística al Teatre Municipal.
 
Espectacle inclòs dins l'abonament. L'abonament inclou una entrada per als espectacles: Master Class (Maria Bayo), El metge de Lampedusa, Celestina, Maraca Soul (The Gramophone Allstars Big Band) i Cyrano (Lluís Homar) a un preu total de 50 €. 
 

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputaci de Barcelona

© 2018 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube