Veure tota la programació
Programació > Temporada 2018/2019 > Alícia al País de les Meravelles

Alícia al País de les Meravelles

Viu el teatre


Teatre Municipal

Diumenge, 07 d'Abril - 12:00 h
 


Preus: 5,00 € anticipada - 7,00 € dia espectacle

Durada: 70 minuts

Sinopsi:

El dia que l’Alícia fa deu anys, li regalen el primer mòbil. El conill blanc, però, l’hi roba i ella haurà de recórrer el país de les meravelles fins arribar al palau dels mòbils per recuperar-lo. Ho aconseguirà? Amb aquest viatge, l’Alícia s’adona que no pot viure com fins ara, que enganxada al mòbil es perd moltes coses. Després d’emocionar-nos amb Litus, la dramaturga Marta Buchaca s’ajunta amb Viu el Teatre per presentar una Alícia rabiosament contemporània i actualitzada.

Una versió del mite de Lewis Carroll amb la qual és impossible que grans i petits no s’identifiquin i reflexionin sobre l’ús coherent del mòbil. Una comèdia musical que farà riure, emocionar i gaudir a tota la família.

 

Seguiu #AliciaTMMontcada al twitter i l’instagram

 

Aquest espectacle forma part dels actes de commemoració de l’any de la literatura infantil i juvenil a  Montcada i Reixac.

Alícia al país de les meravelles és un espectacle per a públic infantil i familiar adreçat a infants a partir de 4 anys.


Fitxa artística:
Autora: Marta Buchaca
Direcció: Jordi Andújar
Repartiment: Jordi Llordella-Joan Codina, Júlia Bonjoch-Xuel Díaz, Marc Pujol-Albert Mora i Queralt Albinyana-Cristina Murillo
Producció: Viu el Teatre

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube