Veure tota la programació
Programació > Temporada 2018/2019 > Manu Guix & Band

Manu Guix & Band

Manu Guix


Teatre Municipal

Diumenge, 10 de Febrer - 19:00 h
 


Preus: 15,00 € anticipada - 18,00 € dia espectacle

Durada: 90 minuts

Sinopsi: Després de més de cinc anys de silenci discogràfic, Manu Guix presenta “Després de tot”. Un recull de tretze cançons vitals, optimistes, que es mouen entre el pop i el soul d'autor. Es tracta d'una producció a quatre mans entre Roger Rodés i el propi Manu Guix, realitzada al seu estudi Medusa de Barcelona, i masteritzada a Sterling Sound de Nova York a càrrec de Ryan Smith (Adele, Coldplay i Beyoncé entre d'altres).

“El got mig ple” és la carta de presentació d'un disc que per damunt de tot, reivindica la importància de ser un mateix i de ser fidel a allò que sents. És una cançó alegre, optimista, que ens recorda que no hi ha problema que no tingui una solució.

Una cançó que transporta a la sonoritat soul dels discos dels 70, d'una gran riquesa harmònica i una melodia que aconsegueix desenvolupar-se amb tota naturalitat durant poc més de tres minuts de felicitat.

Manu Guix amb el seu teclat, cantant, fent totes les harmonies vocals, i acompanyat per la seva banda habitual, per primera vegada hi suma un quartet de vent que aporta una potència que promet un directe realment espectacular.
 
Seguiu #ManuGuixTMMontcada al twitter i l’instagram
 
Tal i com indica el decret 112/2010 que regula les Activitats recreatives i espectacles musicals de la Generalitat de Catalunya: “Els menors de 16 anys, han d’anar acompanyats del seu pare, mare o tutor legal”


Fitxa artística:
Manu Guix: veu i piano
Jordi Roquer: guitarra
Jordi Franco: baix
Toni Pagès: bateria
Oriol Cusó: saxo
Jaume Peña: trompeta

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube