Veure tota la programació
Programació > Temporada 2018/2019 > Greatest Hits

Greatest Hits

cia Mag Edgard


ESPECTACLE ANUL·LAT
Per causes alienes al Teatre Municipal de Montcada i Reixac, l'estrena de l'espectacle "Greatest Hits" de la companyia Mag Edgard, programada pel diumenge 28 d'abril a les 19 hores, queda cancel·lada. L'import de les entrades comprades a través de la web es retornarà avui mateix. D'altra banda, per tal de fer efectiva la devolució de l'import de les entrades adquirides a taquilla, caldrà presentar-se amb les entrades a l'Auditori Municipal (plaça de l'Església, 12) de 17 a 21 h. Demanem disculpes per les molèsties causades

Durada: 90 minuts

Sinopsi:

La companyia del Mag Edgard està especialitzada en el món del teatre i la màgia, realitzant espectacles que abasten un gran ventall depossibilitat, des de produccions de gran format fins a la màgia més propera.


Més de 10 anys d’experiència han servit per sacsejar el món del teatre amb la inclusió d’innovadores tècniques de màgia. La companyia ha consolidat una estructura estable de creació, producció i distribució. Amb aquesta, l’il•lusionista Edgard Mauri rep el suport tant artístic com tècnic d’un equip professional que l’acompanya des dels seus inicis.


En aquest darrer període, ha estat de gira amb els seus espectacles més espectaculars com ara el Déjà Vu i el Somiatruites, acompanyats del seu germà petit Old Time Bakery.


El segell del Mag Edgard ha estat representat i guardonat en diferents festivals, com ara la Fira de Tàrrega, La Mostra d’Igualada, FETEN Gijón o el Campionat Nacional de màgia on va obtenir la segona posició sent la primera deserta. Aquest reconeixement li va obrir les portes internacionals i va defensar el seu país en la FISM-Italy com a tercer millor mag del món, en la categoria de gran il·lusions amb l’espectacle The Enchanted Wood, poc després va participar en el Magic Mania de Letònia en la categoria de Close-up, en que va quedar finalista en segona posició.


L’estiu del 2018 es va presentar en el programa de Pura Màgia a RTVE presentat pel Mag Lari, per donar a conèixer els seus valors i la manera de fer màgia, el resultat d’una implicació per trobar l’originalitat i la marca pròpia es va demostrar un cop més davant de tota la població quan el jurat per unanimitat el va proclamar campió.


En aquests últims anys, la companyia es troba en una fase de recerca i estudi del públic per trobar els punts claus de les seves creacions, i unificar tots els seus millors efectes en un sol espectacle, és quan sorgeix “GREATEST HITS”.


L’espectacle GREATEST HITS, és la personificació del Mag Edgard, en què l’il·lusionista compartirà amb el seu públic la seva forma d’entendre la màgia. Una obra de somni, això és el que s’esperà aconseguir amb l’ajuda de petites històries, records i homenatges a grans artistes al llarg del temps.

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube