Veure tota la programació
Programació > Anem al teatre 2019-2020 > PLAY

PLAY

Aracaladanza


Teatre Municipal

Divendres, 20 de Març - 11:00 h
 


Preus: 4,00 €

Durada: 60 minuts aproximadament

Sinopsi:

El nou espectacle d’aquesta companyia dedicada a acostar la dansa a públics de totes les edats no s’inspira com en anteriors ocasions en el món de les arts plàstiques, sinó en l’activitat que més caracteritza la infantesa: el joc.

Imatges i paisatges que feien pensar en les obres de grans artistes de totes les èpoques, des d’El Bosco o Leonardo da Vinci a Magritte o Miró, han estat el punt de partida d’espectacles anteriors de la companyia Aracaladanza com ara Pequeños paraísos, Nubes, Constelaciones o Vuelos. Aquest cop, però, tornen als orígens i aposten per concedir la màxima importància a un vestuari, una il·luminació i una música que reforcen el tema de l’espectacle: el desig de jugar convertit en un bitllet d’anada cap a un món de fantasia. Cinc ballarins i ballarines interpreten uns personatges que, amb vestits extravagants de mànigues llarguíssimes, fent servir flotadors infantils o vestint pantalons curts ens transporten a la infantesa, en un joc escènic que és poesia pura i que sembla simple, tot i estar perfectament estudiat i treballat. No hi ha mirades determinades ni inspiracions concretes en un espectacle concebut com un llenç en blanc on tot és possible: des de celebrar el claqué a fer florir els arbres, fer parlar els peixos o posar a ballar uns ninots de peluix de mida gegant.

 

Una producció d’Aracaladanza.
Coproduït pel Grec 2019 Festival de Barcelona, Teatros del Canal, la Comunidad de Madrid, Sadler’s Wells (Londres) i el Shanghái Children Art Theatre SHCAT (Xina).
Amb la col·laboració de Centro Danza Canal i Teatro del Bosque.


Fitxa artística:
Concepció, coreografia i direcció: Enrique Cabrera
Interpretació: Elena García Sánchez,  Jorge Brea Salgueiro, Raquel de la Plaza Húmera, Jonatan de Luis Mazagatos, Jimena Trueba Toca
Assistència coreogràfica: Raquel de la Plaza, Jimena Trueba
Composició musical: Luis Miguel Cobo
Coreografia gossos: John O’ Brien
Disseny del vestuari i l’espai escènic: Elisa Sanz (AAPEE)
Disseny de la il·luminació: Pedro Yagüe (AAI)

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2019 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube