Veure tota la programació
Programació > Festival d'estiu La Cultura en marxa! > The Velvet Candles

The Velvet Candles


Parc Antiga Cerveseria

Dissabte, 11 de Juliol - 22:00 h
EXHAURIDES!
 


Preus: gratuït

Sinopsi:

Quan es parla de "doo-wop", una cançó val més que mil paraules: RamaLama-DingDong, Blue Moon o Do you love me? són exemples que aquest estil musical tan desconegut forma part de l’ imaginari col•lectiu de moltes generacions.


Cinquanta anys després  que The Platters o The Temptations lideressin llistes d'èxits per tot el món, el duduà torna a tenir nom propi: The Velvet Candles van començar la seva singladura a principis del 2008 cantant a capella pels carrers de Barcelona.


El quintet vocal de Barcelona ofereix un espectacle en directe fàcil de gaudir i difícil d'oblidar. El seu repertori, tant a capella com amb banda d'acompanyament, uneix clàssics del gènere i composicions pròpies, en un show ple de ritme, virtuosisme i bones vibracions. El seu viatge els ha portat a clubs i festivals d’ Espanya, Anglaterra, Alemanya, Itàlia, Suècia, Holanda o Finlàndia. Han exercit de banda d'acompanyament de cantants americans dels anys 50 i 60, com Tommy Hunt (Flamingos), Gaynel Hodge (Platters) o Norman Fox (Rob Roys), així com dels més destacats noms de l'escena actual de Rock’n’Roll. Recentment, varen participar en el últim disc de Loquillo, ‘Código Rocker’, posant les seves veus al servei de clàssics com ‘Piratas’. Tot això els converteix en un dels màxims exponents del Doo Wop al nostre país, i un dels grups més reconeguts a Europa.  


Fins l’any passat tan sols existia una referència discogràfica del grup, editada per El Toro Records al 2010 sota el títol ‘The Story of Our Love’, però al 2017 varen treure el seu segon disc “Velvet Candles Today” que presenten actualment. 

 

Màxim 4 entrades gratuïtes per persona. Les invitacions es poden recollir a l'Auditori Municipal de 17 h a 21 h fins a exhaurir les invitacions.

 

MESURES DE SEGURETAT QUE CAL SEGUIR PER ACCEDIR ALS ESPECTACLES:


-És obligatori l’ús de mascaretes.
-Netegeu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu a l’entrada.
-Respecteu la senyalització.

-Mantingueu la distància de seguretat.
-L’entrada és gratuïta per a tots els espectacles, fins a omplir l’aforament.

-Per als Concerts del Parc de l’Antiga Cerveseria és necessària la reserva de la vostra entrada. Aquesta reserva d’entrada serà efectiva fins a 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle. A partir d’aquell moment quedarà sense validesa.

 

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube