Veure tota la programació
Programació > Festival d'estiu La Cultura en marxa! > Rambalaya

Rambalaya


Parc Antiga Cerveseria

Dissabte, 01 d'Agost - 22:00 h
EXHAURIDES!
 


Preus: gratuït

Durada: 90 minuts aprox

Sinopsi:

Rambalaya és una banda liderada pel bateria Anton Jarl, principal compositor de la majoria de cançons, completada originalment per Jonathan Herrero a la veu, Héctor Martín a la guitarra, Matías Míguez al baix, i Fernando Tejero al piano i el Hammond, i a la que ara s’han afegit els vents d’en Pol Prats, saxo tenor y baríton, i en David Pastor, trompeta, per donar forma a un disc homònim que dona continuïtat a l’EP que publicaren fa tot just un any i mig, encara sota el nom de The Ramblers.


Amb el Rhythm & Blues dels 50 i els 60 com a base, el grup sona perfectament contemporani en temes tan excelsos com «Bootlegger Man», «Chip On Your Shoulder» o «Talking To Myself», amb un component cinematogràfic, una altra de les característiques de la seva música, que va prenent força per la magnífica producció del sempre infal·lible Dani Nel.lo.

 

Un disc d’aquells difícil d’oblidar perquè està destinat a romandre molt i molt temps al costat del teu reproductor de música.

 

Màxim 4 entrades gratuïtes per persona. Les invitacions es poden recollir a l'Auditori Municipal de 17 h a 21 h fins a exhaurir les invitacions.

 

MESURES DE SEGURETAT QUE CAL SEGUIR PER ACCEDIR ALS ESPECTACLES:


-És obligatori l’ús de mascaretes.
-Netegeu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu a l’entrada.
-Respecteu la senyalització.

-Mantingueu la distància de seguretat.
-L’entrada és gratuïta per a tots els espectacles, fins a omplir l’aforament.

-Per als Concerts del Parc de l’Antiga Cerveseria és necessària la reserva de la vostra entrada. Aquesta reserva d’entrada serà efectiva fins a 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle. A partir d’aquell moment quedarà sense validesa.

 

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube