Veure tota la programaci
Programació > Festival d'estiu La Cultura en marxa! > Mambo Jambo amb Dani Nello

Mambo Jambo amb Dani Nello


Parc Antiga Cerveseria

Dissabte, 25 de Juliol - 22:00 h
EXHAURIDES!
 


Preus: gratut

Durada: 90 minuts aprox

Sinopsi:

Els Mambo Jambo és la banda instrumental creadora del ‘So Jambofónico’, una mescla salvatge de rock&roll, rhythm&blues, surf i swing interpretada sota una perspectiva contemporània. El seu estil és producte de la conjura dels seus quatre components, figures emblemàtiques de l'escena del rock&roll i el jazz a Espanya: Dani Nel•el (saxo), Dani Baraldés (guitarra), Ivan Kovacevic (contrabaix) i Anton Jarl (bateria).


El quartet neix a la fi del 2009 a Barcelona. La música instrumental és un llenguatge universal i Els Mambo Jambo s'uneixen amb la vocació de llançar una proposta directa i intemporal, una invitació que connecti amb qualsevol persona en qualsevol lloc del món. Avui dia, Els Mambo Jambo tenen publicats dos àlbums i quatre 7’’, un d'ells en col·laboració amb el cantant estatunidenc Barrence Withfield.


Els Mambo Jambo han tingut des del principi una vocació internacional. Han passejat el seu “So Jambofónico” pels escenaris de tota Europa (Noruega, Alemanya, UK, Itàlia, Holanda…) per Mèxic, on reben un acolliment especialment calorós, i pel Brasil. El seu segon disc “Impacte Imminent” (Isotónic Rècords) va aparèixer publicat abans a Mèxic que a Europa.
Part de l'èxit dels Mambo Jambo resideix en els seus enèrgics directes. El seu repertori el conformen temes concisos i molt intensos executats amb fe, precisió i lliurament. En essència, un directe dels Mambo Jambo, és una comunió d'energies entre la banda i el públic.

 

Màxim 4 entrades gratuïtes per persona. Les invitacions es poden recollir a l'Auditori Municipal de 17 h a 21 h fins a exhaurir les invitacions.

 

MESURES DE SEGURETAT QUE CAL SEGUIR PER ACCEDIR ALS ESPECTACLES:


-És obligatori l’ús de mascaretes.
-Netegeu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu a l’entrada.
-Respecteu la senyalització.

-Mantingueu la distància de seguretat.
-L’entrada és gratuïta per a tots els espectacles, fins a omplir l’aforament.

-Per als Concerts del Parc de l’Antiga Cerveseria és necessària la reserva de la vostra entrada. Aquesta reserva d’entrada serà efectiva fins a 15 minuts abans de l’inici de l’espectacle. A partir d’aquell moment quedarà sense validesa.

 

 

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputaci de Barcelona

© 2020 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube