Veure tota la programació
Programació > Festival d'estiu La Cultura en marxa! > Rhythm Treasures amb Myriam Swanson

Rhythm Treasures amb Myriam Swanson


Parc Antiga Cerveseria

Diumenge, 27 de Setembre - 12:00 h
 


Preus: gratuït

Durada: 90 minuts aproximadament

Sinopsi:

La incombustible Myriam Swanson encapçala THE RHYTHM TREASURES, una maquinària de rhythm & blues i rock'n'roll primitiu amb base d'operacions a Barcelona i la vista posada en els juke joints i les pistes de ball nord-americanes de la dècada dels 50. Acaben de debutar amb "All Around the World", un plàstic rodó com ell mateix .


Han batejat el seu flamant disc de debut amb el suggeridor títol d'"All Around the World" (2019). Però sobre el terreny, la carta de presentació de The Rhythm Treasures suposa un viatge en el temps fins als Estats Units de la dècada dels 50. Una ruta sonora per tot un seguit de juke joints i pistes de ball que van de Mississippi a Harlem i de Nova Orleans als boulevards de Hollywood. La línia més directa amb l'era daurada del rhythm & blues i d'aquell fill bastard que va esdevenir-ne el primer rock'n'roll. Els dies de glòria de Louis Jordan, Wynonie Harris i Earl Bostic, però també de Bill Haley, Big Mama Thornton i Etta James.


The Ryhthm Treasures sonen a tot això i més. Un quintet integrat per veterans de l'escena barcelonina que acumulen anys i quilòmetres de militància en combos com Flamingo Tours, Magnolia o Los Mambo Jambo. Els incombustibles Myriam Swanson (veu) i Artem Zhulyev (saxo) a la línia frontal, reforçats per una robusta base rítmica a tres bandes com la que conformen Balta Bordoy (guitarra), Paco Weht (contrabaix)  Salva Suau (bateria).


I un repertori que conjuga composicions originals de factura tan atemporal com "Round and Round" o "There Was a Storm", amb explosives lectures de joies dels catàlegs de Gino Parks, Little Willie John o fins i tot el padrí de l'ska, Laurel Aitken.


Arribats a aquest punt, "All Around the World" és sobretot una invitació a descobrir uns temps passats que mai han deixat d'estar presents, a deixar-se portar pel ritme i les salvatges essències nocturnes d'un cançoner amb gust de bourbon, llums de neó i misteris vudú.MESURES DE SEGURETAT QUE CAL SEGUIR PER ACCEDIR ALS ESPECTACLES:

-És obligatori l’ús de mascaretes.
-Netegeu-vos les mans amb el gel hidroalcohòlic que trobareu a l’entrada.
-Respecteu la senyalització.
-Mantingueu la distància de seguretat.
-L’entrada és gratuïta per a tots els espectacles, fins a omplir l’aforament.

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputació de Barcelona

© 2020 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube