Espais

Teatres Municipals de Montcada i Reixac

TEATRE MUNICIPAL
El Teatre Municipal, inaugurat al juny del 2014, est situat a la segona i tercera planta del complex esportiu i cultural Montcada Aqua, un edifici que comparteix amb la Biblioteca Elisenda de Montcada i el Centre Esportiu.

Amb una superfcie de 1.400 m2 i capacitat per a 417 espectadors, El Teatre Municipal complerta l'oferta cultural que fins ara oferien els espais escnics de l'Auditori Municipal i l'Espai Cultural Kursaal.

Equipat amb les darreres innovacions tcniques, pot acollir qualsevol tipus d'espectacle o acte de mitj-gran format. Les butaques de la platea es poden amagar sota l'escenari i les grades posteriors sn retrctils, dos detalls que donen una gran versatilitat a la sala, que pot convertir-se en un espai difan.

Les mides de l'escenari sn de 10m x 10m. Disposa de 4 camerinos per a dues persones i 2 camerinos collectius, un magatzem, una sala de control, un muntacrregues i un equip de so i illuminaci dotat amb l'ltima tecnologia.


ESPAI CULTURAL KURSAAL
Inaugurat l'any 2008. Situat en un dels barris ms poblats de la ciutat, Can Sant Joan, ha estat un pas important per poder oferir una oferta ms plural i descentralitzada. s tracta d'un edifici de dues plantes, construt en el solar que ocupava l'antic cinema Kursaal. A banda d'acollir les dependncies de dues Regidories de l'rea Social, a la primera i segona planta s'hi troben diverses aules de cursos, una petita sala per a reunions i conferncies, i espais per a les entitats. A la planta baixa, s'hi ubica una sala d'exposicions i la sala polivalent Joan Dalmau (actor nascut al barri).

La sala, equipada amb suficients mitjans tcnics, s polivalent ats que les butaques de platea es poden retirar i la grada es retrctil, la qual cosa permet disposar d'un espai d'uns 270 m2 aproximadament. Les mides de l'escenari sn: 5 m. de fons x 11,60m. (8,60 m. de boca) i 3 m. d'alada

Tamb com l'Auditori, s utilitzat per les entitats i associacions locals, amb especial preferncia per les del barri, i alguns actes organitzats per les diverses regidories de la corporaci.


AUDITORI MUNICIPAL
Inaugurat l'any 1994. Abans de la Guerra Civil havia estat seu del Centre Catlic, i, posteriorment, va passar per diversos propietaris particulars fins que l'adquir l'Ajuntament. Situat al centre de la ciutat, compta amb una sala d'exposicions a la planta baixa i un espai escnic de 175 butaques al primer pis, que du el nom de Xavier Fbregas. Les mides de l'escenari sn 4,90 m. de boca x 6 m. fons i 6 m. alada. Fins al 2009, ha acollit sessions de cinema al no disposar el municipi de sales comercials.

A banda de la programaci, tamb com el Kursaal s utilitzat per les entitats i associacions locals en diferents activitats i, tamb dona cabuda als actes organitzats per les diverses regidories i als de caire institucional.


CASA DE LES AIGES
La Casa de les Aiges de Montcada i Reixac s una antiga estaci d'extracci i bombeig d'aiges de l'aqfer del Bess per a l'abastiment d'aigua potable per a la ciutat de Barcelona. Els pous de Montcada, como era coneguda pels barcelonins, va estar en funcionament des del 1878 al 1987.

Es tracta d'un conjunt arquitectnic amb trets modernistes i un referent del patrimoni industrial catal de gran bellesa. A ms, hi compta amb la singularitat d'una maquinria de vapor que, pel seu disseny i caracterstiques, s nica al mn.

Espai dins d'un complex musestic modernista on s'hi programen espectacles 3 4 cops l'any. Disposa d'un edifici singular amb una capacitat per a 70 persones i un pati/jard amb una capacitat de 150 (aprox.).
TEATRE MUNICIPAL
c/ Tarragona, 32
Tel. 935640020
417 localitats

ESPAI CULTURAL KURSAAL
c/ Masia, 39
Tel. 934451888
290 localitats

AUDITORI MUNICIPAL
Pl. de l’Esglsia, 12
Tel. 935751289
175 localitats

CASA DE LES AIGES
Av. Ribera, s/n
Capacitat de 150 (aprox).

Veure tota la programaci

Notcies

Jos Sacristn omple el Teatre Municipal amb "Mueca de porcelana"

08/11/2017

Ple total al Teatre Municipal el 28 d’octubre amb motiu de la representació de ‘Muñeca de porcelana’, interpretada pel veterà actor José... 

"El llac dels cignes" entusiasma al pblic montcadenc

15/03/2017

Prop d'un miler de persones van gaudir de l'espectacle de la companyia Sant Petersburg Festival Ballet.Quan es va inaugurar el Teatre Municipal, ara fa tres anys, ningú... 

El St. Petersburg Festival Ballet dar una clase magistral en Montcada

15/03/2017

El ballet St. Petersburg Festival Ballet dará una clase magistral a alumnos de MontcadaEl ballet St. Petersburg Festival Ballet impartirá este sábado, 11 de... 

Totes les notícies »

Organitza:


Ajuntament Montcada i Reixac

Amb el suport de:


Generalitat de Catalunya Diputaci de Barcelona

© 2019 Teatres Municipals de Montcada i Reixac  -  Tarragona, 32  -   emailEmpresa
Avís legal i política de privacitat

Facebook    Twitter    Instagram    Youtube